Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Οι συναυλίες του camping Αναιρέσεις 2014 ! Δελτίο τύπου

Οι ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ έχουν συνδέσει το όνομα τους με σημαντικές συναυλιακές πρωτοβουλίες κυρίως σαν φεστιβάλ, αλλά τα τελευταία χρόνια και σαν camping. Έτσι και φέτος, μετά τα πολύ επιτυχημένα φεστιβάλ, στα πλαίσια του φετινού camping στη Κριτονού της Κεφαλονιάς, διοργανώνουν ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα τόσο για τον κόσμο του camping, όσο και τους κατοίκους και επισκέπτες του πανέμορφου νησιού.
Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή  1 Αυγούστου, με τη μπάντα των  Golden Brown και τις εκτελέσεις τους σε γνωστά κομμάτια του Ελληνικού και παγκόσμιου ροκ. Θα τους ακολουθήσουν οι RadioSol με ένα indie/ska σετ από δικά τους κομμάτια και διασκευές.  
Την Κυριακή 3 Αυγούστου η μουσική κληρονομιά του μεγάλου Django Reinhardt θα καταλάβει την Κριτονού! Μέσα από το Swing ήχο των JazzMatazz acoustic Trio, θα γίνει το πρώτο μεγάλο πάρτι του camping. Με υλικό από τον καινούργιο τους δίσκο, με διασκευές και στιχουργικό  χιούμορ, έρχονται για να «σουινγκάρουν» πολύ δυνατά…
Την Τρίτη 5 Αυγούστου, ένα μεγάλο Λαϊκό γλέντι πρόκειται να στηθεί στο camping της Κριτονού με τον Αλκαίο Σουγιούλ (μπουζούκι), την Ανατολή Κουγιουμτζίδου (κιθάρα), το Νίκο Αναγνωστόπουλο (πιάνο) και το  Λαμπρογιάννη Πεφάνη (βιολί), ενώ δεν θα λείψει από το πάλκο και η ρεμπέτικη κομπανία της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Ο Αλκαίος Σουγιούλ, γνωστός και από τη συνεργασία του με τον Κωστή Μαραβέγια, μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες του, θα μας ταξιδέψουν στην ιστορία του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…
Την Πέμπτη 7 Αυγούστου, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον μεγάλο ποιητή της Κεφαλονιάς, Νίκο Καββαδία, πρόκειται να παρουσιαστεί στο χώρο του camping και βέβαια αφιέρωμα στο Καββαδία χωρίς μουσική δεν γίνεται. Για αυτό το λόγο οι Σαν Ξέμπαρκοι, θα παίξουν επιλεγμένα τραγούδια από το Σταυρό του Νότου και άλλες μελοποιήσεις του ποιητή που συνέδεσε το όνομα του όσο λίγοι με το Ελληνικό τραγούδι των τελευταίων 40 χρόνων.
Την Παρασκευή 8 Αυγούστου, οι ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ στηρίζοντας το Saristra Festival, θα μεταβούν με πούλμαν στο χώρο του για να συμμετέχουν με τη σειρά τους σε αυτό το ιδιαίτερο φεστιβάλ.

Το Σάββατο 9 Αυγούστου, αναμένεται εκρηκτικό. Η Κριτονού θα μυρίσει… Βαλκάνια. Ο ξεσηκωτικός ήχος των BAiLdSA θα γεμίσει τη μουσική σκηνή του camping! Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, στοιχεία ska, reggae, rap, κι όλα αυτά βουτηγμένα σε μία post punk αισθητική. Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Paint it Blue με τις διασκευές τους για ένα ολονύχτιο πάρτι.
Την Κυριακή 10 Αυγούστου, οι ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ γίνονται post… με τους One Leg Mary  αλλά και τους Ω RAY, το side project μελών των αγαπημένων μας Last Drive!
Καλύτερο φινάλε από τους ΧΑΪΝΗΔΕΣ, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε για το φετινό Camping! Για αυτούς ο όρος «μέσος άνθρωπος» είναι μια φτηνή κι επικίνδυνη επινόηση της βιομηχανίας της διασκέδασης. Αντίθετα, στην παράσταση των ΧΑΪΝΗΔΩΝ, πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ’ αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους…


Ώρα έναρξης 10 μμ

Για όλες τις συναυλίες δεν υπάρχει εισιτήριο αλλά οικειοθελής ενίσχυση

Πληροφορίες: 6979500129

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου