Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

H εξαγγελία των ακραίων αυταρχικών-ρατσιστικών μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιβάλλει την Άμεση, Αποφασιστική, Μαζική και Ενωτική απάντηση των μεταναστευτικών οργανώσεων, των συλλογικοτήτων και των αγωνιστών της Αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού χώρου, του εργατικού-αντιπολεμικού και νεολαιίστικου κινήματος.
Καλούμε Σύσκεψη την Τετάρτη 20/05/09 ( 7:00 μ.μ). στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη)

ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σε ευρύτατη κυβερνητική σύσκεψη, με συμμετοχή υφυπουργών από (7) υπουργεία, μαζί με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας αποφασίστηκαν σκληρά, αυταρχικά-ρατσιστικά μέτρα για την «αντιμετώπιση του «Μεταναστευτικού προβλήματος». Καθώς προέχει το κέρδος της τουριστικής βιομηχανίας, η προστασία των «αμόλυντων διακοπών» των ξένων τουριστών, θα τους εξαφανίσουν!!!

Τους περισσότερους βέβαια θα τους βάλουν να δουλέψουν για ένα κομμάτι ψωμί και ανασφάλιστους, ώστε ξενοδόχοι, εστιάτορες και μαγαζάτορες να αυξήσουν τα κέρδη τους. Για τους υπόλοιπους, που διωγμένοι από τα αντιδραστικά καθεστώτα, που στηρίζουν οι χώρες της Δύσης και τους πολέμους που έφερε η εισβολή των στρατευμάτων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ-ΟΗΕ, θύματα και αυτοί της καπιταλιστικής κρίσης, υπάρχουν οι προβλέψεις της ρατσιστικής πολιτικής της Ε.Ε., των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ:


Εκατοντάδες μετανάστες θα φυλακίζονται σε πλωτές φυλακές, αφού τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης στα νησιά έχουν γεμίσει. Τα πλοία θα βρίσκονται σε διεθνή ύδατα ώστε οι ελληνικές αρχές να μην είναι υποχρεωμένες να τους υποδέχονται και να εξετάζουν αιτήσεις Πολιτικού Ασύλου, αλλά θα επαναπροωθούνται στις χώρες προέλευσης τους, αδιαφορώντας αν αυτό συνεπάγεται ακόμη και την εκτέλεση τους

Επειδή το ιστορικό-εμπορικό κέντρο των αστικών κέντρων «ανήκει στους καταστηματάρχες», οι αυταρχικές, απάνθρωπες επιχειρήσεις-σκούπας που αντιμετωπίζουν τους μετανάστες ως απόβλητα θα συνεχιστούν. Οι συλληφθέντες θα οδηγούνται σε νέα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης. Στην παλιά βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στον Πειραιά και σε μια ανενεργή εδώ και χρόνια κατασκήνωση στην εθνική οδό Αθήνας-Λαμίας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και ΜΜΕ, εφαρμόζει τις ολοκληρωτικού χαρακτήρα πολιτικές της Ε.Ε. Προτάσσει την υπεράσπιση των επιχειρηματικών συμφερόντων εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, εφαρμόζοντας μια ακραία ρατσιστική-αυταρχική πολιτική απέναντι στους μετανάστες. Με πρόσχημα την Ασφάλεια αυξάνεται η καταστολή και η καταδίωξη των οικονομικών-πολιτικών προσφύγων, που υποχρεώνονται να εργάζονται σε ακόμη πιο βάρβαρες συνθήκες, ενώ το το Άσυλο καταργείται. Αποκαλύπτεται ότι η δολοφονική τακτική των ακροδεξιών ομάδων έχει την πλήρη κάλυψη του κράτους και των καθεστωτικών κομμάτων.

Το δρόμο δείχνει η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι-Νεοφασιστών. Δίπλα λοιπόν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους νόμους ενάντια στους μετανάστες και το Πολιτικό Άσυλο που ψηφίζουν Κεντροαριστεροί-Κεντροδεξιοί και ακροδεξιοί σε όλη την Ευρώπη, στέκουν πλέον τα ολοκληρωτικής έμπνευσης νομοσχέδια του Ιταλικού κατεστημένου: χρηματικά πρόστιμα 5000-10000 ευρώ στους μετανάστες που μπαίνουν παράνομα στην Ιταλία, υποχρεωτικός χαφιεδισμός των δημόσιων λειτουργών που έχουν οποιαδήποτε σχέση με μετανάστες, συμφωνία Ιταλίας-Λιβύης για μετατροπή της τελευταίας σε χώρα υποδοχής των παράνομων μεταναστών που συλλαμβάνονται στα ανοικτά της Ιταλίας.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις οδηγούν στα βασανιστήρια και στο θάνατο τους μετανάστες, επιφυλάσσοντας στην καλύτερη ένα προσωρινό καθεστώς Δουλικής εργασίας.

Πρόκειται για ενσωμάτωση της Μουσολινικής νομοθεσίας, για δαιμονοποίηση του παράνομου μετανάστη, για όρθωση τειχών και διάσπαση μεταξύ των εργαζομένων, για ανανέωση των τρομοκρατικών δογμάτων και άγρια καταπάτηση-κατάργησης κάθε δικαιώματος. Είναι ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός του κόσμου του κεφαλαίου που οικοδομείται σε Ε.Ε.-ΗΠΑ και εξάγεται παγκόσμια από τα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου