Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Στήριξη της Ορχήστρας των Χρωμάτων

Θα θέλαμε να γνωριστούμε από κοντά και πέρα από τους ήχους της Ορχήστρας μας που σίγουρα θα έχετε ακούσει. Όπως έχετε παρατηρήσει πίσω από κάθε αναλόγιο κάθεται ένας μουσικός, ένας καλλιτέχνης με ανάγκες και προσδοκίες.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε να παρουσιάσουμε μία συνεχή καλλιτεχνική δραστηριότητα στο χώρο της έντεχνης μουσικής εδώ και είκοσι χρόνια συνεχίζοντας αυθεντικά την παράδοση του ιδρυτή της Μάνου Χατζιδάκι και παρουσιάζοντας το εναλλακτικό ρεπερτόριο της σύγχρονης κλασσικής μουσικής. Αρκετοί νέοι Έλληνες συνθέτες έχουν εμπιστευτεί την πρώτη παγκόσμια εκτέλεση των έργων τους σε μας.

Δυστυχώς, όμως, αυτήν την περίοδο φαίνεται ότι ο πολιτισμός και η καλλιτεχνική δημιουργία δεν εκτιμούνται. Σήμερα λοιπόν πίσω από το αναλόγιο κάθεται ο μουσικός που αγωνιά για την εξασφάλιση του μισθού του. Είμαστε απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες. Έτσι, αντί να σκεφτόμαστε με χαρά και έμπνευση το πρόγραμμα της επόμενης συναυλίας, εξαντλούμαστε σε ατέλειωτα τηλεφωνήματα, επικοινωνίες και συναντήσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε τη νόμιμη και αναγκαία αμοιβή μας.

Παρόλ΄ αυτά, για την τελική φάση του διαγωνισμού στην μνήμη του μεγάλου Έλληνα μαέστρου Δημήτρη Μητρόπουλου, στις 3 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 20.30μμ, θα ξεπεράσουμε τις ανησυχίες μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η παρουσία σας θα είναι πολύ σημαντική ! Σας περιμένουμε !

Η πορεία κάθε ορχήστρας είναι στενά συνυφασμένη με το κοινό της.
Αναμένουμε τα σχόλια, τις προτάσεις, την παρουσία και την στήριξη σας.
Οι Μουσικοί της Ορχήστρας των Χρωμάτων.

Επισκεφθείτε το site της ορχήστρας των χρωμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου