Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: κάλεσμα σε κινητοποίηση στην Πάτρα


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Πάτρα, 12 Ιουλίου: Η εξελισσόμενη επιχείρηση θύμιζε εισβολή Ισραηλινών στρατευμάτων σε Παλαιστινιακό καταυλισμό. Αντί για τάνκς, οι μπουλντόζες και τα φορτηγά. Αντί για πολυβόλα, γκλόμπς, χημικά και φωτιά που κατακαίει τις μισογκρεμισμένες παράγκες. Αντί για τρομοκρατημένους Παλαιστίνιους, τρομοκρατημένοι Αφγανοί, άντρες, γυναίκες και παιδιά, που τρέχουν πανικόβλητοι προς κάθε κατεύθυνση. Αντί για Ισραηλινούς στρατιώτες, η στρατιωτικοποιημένη ελληνική αστυνομία επιτίθεται, χτυπάει, συλλαμβάνει, διαλύει παραπήγματα αλλά και οικογένειες και ανθρώπινες ζωές. Ολόκληρη η πόλη «μπαίνει στο γύψο» προς αποφυγή και άμεση καταστολή οποιασδήποτε αντίδρασης. Η κυβέρνηση που διέταξε την επιχείρηση, δηλώνει ικανοποίηση, διότι «στην Ελλάδα δεν χωράνε όλοι». Το ΠαΣοΚ επιχαίρει και στηρίζει την επιχείρηση. Δεν χωράνε στην Ελλάδα οι μετανάστες της Πάτρας, του Αγ. Παντελεήμονα, της πλ. Αττικής. Αυτοί που θέλουν να φύγουν και οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν τους αφήνουν!!! Γιατί από κοινού, ΠαΣοΚ και Ν.Δ., ανέλαβαν την υποχρέωση – έναντι «αδράς αμοιβής» – να μην επιτρέπουν την είσοδο μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η Ε.Ε., «δικαιούται» να ερημώνει τον τόπο τους με τα στρατεύματά της είτε από κοινού με Η.Π.Α. – ΝΑΤΟ (Αφγανιστάν, Ιράκ κ.ά.) είτε με τον Ευρωστρατό και τις πολυεθνικές εταιρίες της (Νιγηρία, Σομαλία, Νταρφούρ, Σουδάν, Σιέρα Λεόνε). Η «πολιτισμένη Ευρώπη» επισκέφθηκε πρώτη τους μετανάστες στις χώρες τους, πήρε το χρυσό, τα διαμάντια, τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των ζωνών επιρροής, και άφησε πίσω της στρατεύματα, δικτάτορες και βόμβες. Και η «φτωχή Ελλάδα που δεν τους χωράει όλους», διοχετεύει δισεκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό της οικονομικής κρίσης, για τη συμμετοχή της στο σκληρό πυρήνα της «Ευρωπαϊκής Άμυνας» και διατηρεί στρατεύματα σε 15 χώρες του πλανήτη!!! Δισεκατομμύρια που αφαιρούνται από την υγεία, την παιδεία, την ασφάλιση των εργαζομένων, Ελλήνων και μεταναστών. Ανάλογα ποσά με αυτά που χορηγούνται ως επιδοτήσεις στις κάθε λογής εταιρίες. Ακόμη και αυτές που μετά την «απομάκρυνση από το ταμείο», απέλυσαν τους εργαζόμενους και μετεγκαταστάθηκαν σε χώρες των Βαλκανίων.


Τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης άρχισαν να λειτουργούν. Στην Κόνιτσα και τη Μυτιλήνη, δεκάδες ανήλικοι μετανάστες κρατούμενοι, κάνουν απεργία πείνας, προτιμώντας να πεθάνουν παρά να απελαθούν στην κόλαση του πολέμου που οι «δυνάμεις της δημοκρατίας» διεξάγουν στις χώρες τους. Στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας 15 Αφγανοί μετανάστες κάνουν απεργία πείνας για τον ίδιο λόγο.


Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, ο Θοδωρής Ηλιόπουλος, διανύει την 7η ημέρα απεργίας πείνας. Προφυλακισμένος από τις 18 Δεκέμβρη, με μοναδικά στοιχεία τις εναντίον του κατηγορίες των αστυνομικών που τον συνέλαβαν στη στάση του λεωφορείου. Πετούσε μολότωφ χωρίς κουκούλα λένε οι αστυνομικοί, γι’ αυτό τον αναγνωρίσαμε. «Είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα» «ανακαλύπτει» το Συμβούλιο των Εφετών επτά μήνες αργότερα και διατάζει τη συνέχιση της προφυλάκισής του.


Αδίστακτοι οι κρατικοί μηχανισμοί της αστικής νομιμότητας ανακαλύπτουν κουκούλα στον Θοδωρή επτά μήνες μετά τη σύλληψή του. Τις κουκούλες όμως που φορούν οι Χρυσαυγίτες όταν επιτίθενται με μολότωφ εναντίον μεταναστών και ελλήνων διαδηλωτών, εφορμώντας ανάμεσα από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ, τις επικροτούν και τις ενισχύουν! Στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Πλ. Αττικής είναι πράγματι Τυφλή η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, όπως άλλωστε και η αστυνομία…


Η εκσυγχρονισμένη Ε.Υ.Π. νομιμοποιεί την επίσημη ενασχόλησή της με τον εσωτερικό εχθρό, γεμίζοντας τη δημοσιότητα με εγκληματικές συμμορίες με κυβερνητικές διαπλοκές. Διαλευκάνθηκε σε ελάχιστο χρόνο η απαγωγή του μεγιστάνα Παναγόπουλου. Αντίθετα η υπόθεση της Κων/νας Κούνεβα, η πιο βάρβαρη δολοφονική επίθεση των τελευταίων δεκαετιών κατά συνδικαλίστριας, μπήκε στο αρχείο. Επιλεκτικά τυφλή φαίνεται η «Δικαιοσύνη»…


ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ…!


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ:


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΕΛΑΣΗ.

ΠΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Σενγκεν, Δουβλίνου κλπ)

ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Ιουλίου, 14.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ.

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου