Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009

Συνεχίζεται η κράτηση του Θοδωρή Ηλιόπουλου. Προκλητική η στάση της κυβέρνησης. Οι αγώνες, οι αγωνιστές και η μαχητική τους στάση δεν καταστέλλονται

Τετάρτη 5 Αυγούστου

Την ημέρα που πληροφορήθηκα ότι η κράτηση εμού του ιδίου παρατείνεται για ένα εισέτι εξάμηνο, «προσωρινή» κατά τάς τω δικαίω γραφάς, αποφάσισα να κατέβω σε απεργία πείνας. Να αγωνιστώ με το μοναδικό πλέον μέσο που μου απέμεινε, το ίδιο μου το σώμα.

Ως έχει, 27 ημέρες τώρα και γύρω στα δέκα κιλά ελαφρύτερο, οδεύει στην Ελευθερία ή στον λυτρωτικό Θάνατο, προς και από κάθε σύγχρονη παράνοια που θέλει να συγκαλύπτει τους σκανδαλοκουκουλοφόρους του τύπου SIEMENS και Βατοπέδι, που αποφυλακίζει τον Παντελεήμονα της υπεξαίρεσης αμύθητου ποσού για τα γεράματα του, που κάνει τα στραβά μάτια στις επιθέσεις σε μετανάστες, στις δολοφονίες εργατών και λέγεται Κράτος. Κράτος στο οποίο όσοι /ες έχουν το θάρρος να εκφράσουν την γνώμη τους, να πάρουν θέση αναζητώντας ισότητα και δικαιοσύνη και ενδεχομένως ένα καλύτερο μέλλον, το μέλλον των παιδιών μας, χαρακτηρίζονται «εχθροί της Δημοκρατίας», με ότι αυτό συνεπάγεται, τις οποίες κυρώσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων και αξιών.

Ένας από αυτούς /ες είμαι κι εγώ.

Ένας από το φλεγόμενο πλήθος της συνείδησης και όχι του καναπέ, που αν μη τι άλλο μετράει δεκάδες χιλιάδες, είμαι και εγώ, που η κουκούλα μου είναι το πρόσωπο μου.


Θοδωρής Ηλιόπουλος

Από την Αυγουστιάτικη ραστώνη του συστήματος

-------------------------------------------------------------------------


Σήμερα 05/08/09 επισκέφθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης κλιμάκιο 7 δικηγόρων και η υπεράσπιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου, προκειμένου να απαιτήσουν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο των φυλακων.
Ο Γ.Γ. του Υπουργείου, κατα νόμο αρμόδιος, δεν τους δέχτηκε επικαλούμενος φόρτο εργασίας και δεσμέύτηκε να τους συναντήσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγουστου. Την Παρασκεύη ο Θοδωρής Ηλιόπουλος θα βρίσκεται στην 29η μέρα απεργίας πείνας.
Σε κάθε περίπτωση η ανάγκη μεταφοράς του απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου στο νοσοκομείο είναι άμεση και επιτακτική άνεξάρτητα απο τον "΄φόρτο εργασίας" του Γ. Γραμματέα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ


-------------------------------------------------------------------------

Προς την Διεύθυνση των Φυλακών


Σας γνωστοποιώ ότι πλέον δεν δέχομαι καμία εξέταση από το ιατρείο, καθώς οι καθημερινές μου επισκέψεις σε αυτό περισσότερο με ταλαιπωρούν παρά είναι σε θέση να προβλέψουν κάποια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία μου.
Ζητώ την μεταφορά μου σε νοσοκομείο.


Κορυδαλλός, 6 Αυγούστου 2009

Θεόδωρος Ηλιόπουλος
υπόδικος στη πτέρυγα Α
και
απεργός πείνας από τις 10 Ιουλίου.

---------------------------------------------------------------------

Συλλογή υπογραφώνγια την αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου

http://petitiononline.com/tokeli41/

--------------------------------------------------------------------

Παλαιότερες σχετικές αναρτήσεις


http://nkapatras.blogspot.com/2009/07/blog-post_7454.html

http://nkapatras.blogspot.com/2009/07/blog-post_22.html

http://nkapatras.blogspot.com/2009/07/blog-post_4209.html

http://nkapatras.blogspot.com/2009/07/blog-post_5249.html

http://nkapatras.blogspot.com/2009/07/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου