Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΔΗ- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Κατανοούμε όλοι ότι η απόλυση του πρωτοπόρου αγωνιστή Ντίνου Παλαιστίδη από τις εκδόσεις Άγρα, όπου εργάζονταν, αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ο εκδότης Πετσόπουλος και οι «συνάδελφοι» του επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όχι μόνο τους εργαζόμενους στο χώρο του Βιβλίου-Χάρτου Αττικής, αλλά και συνολικότερα.
Ο Ντίνος Παλαιστίδης, ο συνάδελφος και συναγωνιστής βρίσκεται μαζί με τον Σύλλογο Βιβλίου Χάρτου στην αιχμή σκληρών ταξικών συγκρούσεων. Πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί στους εργατικούς αγώνες υπεράσπισης και διεύρυνσης των εργατικών δικαιωμάτων, καταφέρνοντας συχνά σημαντικές νίκες κατά της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.
Εξάλλου, ο ίδιος ο Σύλλογος Βιβλίου Χάρτου αποτελεί ένα δημιούργημα εκ του μηδενός από τους χώρους κυρίως της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και αυτονομίας, που μπήκε συχνά μπροστά όχι μόνο σε σημαντικές στιγμές του εργατικού κινήματος των τελευταίων ετών, αλλά αποτέλεσε πάντα συνιστώσα του αντιπολεμικού κινήματος, του κινήματος εναντίον της καπιταλιστικής ιμπεριαλιστικής παγκοσμιοποίησης, κατά της κατάλυσης των λαϊκών ελευθεριών.
Ένας Σύλλογος που δίνει τη μάχη από την σκοπιά του νέου εργατικού κινήματος που απαιτεί η εποχή μας, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα πλούσια πολιτιστική δράση και συμβάλλοντας στην διεύρυνση των αναζητήσεων των συναδέλφων.
Αυτός ο αγωνιστής και αυτός ο Σύλλογος μπήκαν στον στόχαστρο.
Την εποχή που τα κόμματα του κόσμου του πλούτου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, με την συνδρομή των ΜΜΕ, επιβάλλουν τις πιο βάρβαρες απαιτήσεις των εργοδοτών και της Ε.Ε., η απόλυση του ΝΤΙΝΟΥ, αποτελεί σαφή πρόκληση.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΔΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3-2 ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-2.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

http://diktiospartakos.blogspot.com/2010/01/blog-post_8269.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου