Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Οι τραυματίες του Ν. Κόσμου καταγγέλλουν την ΕΛ.ΑΣ


Οι μετανάστες που δέχτηκαν την επίθεση ακροδεξιών στον Νέο Κόσμο μιλούν για όσα έζησαν αλλά και για τις "παραλείψεις" της αστυνομίας στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν την συμπαράστασή τους και ζητούν από την αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Όπως καταγγέλλουν οι μετανάστες, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έκαναν έλεγχο για τα χαρτιά ακόμα και των ανθρώπων που ήταν τραυματίες ενώ αδράνησαν χαρακτηριστικά όταν τους κατήγγειλαν πού βρίσκονταν οι άνθρωποι που τους επιτέθηκαν. Απαντούν κατηγορηματικά πως οι άνθρωποι που τους επιτέθηκαν μιλούσαν ελληνικά και διαψεύδουν την Αστυνομία, η οποία ανέφερε πως επρόκειτο για συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών.

Το βράδυ της Δευτέρας (30/11) πραγματοποιήθηκε στην περιοχή λαϊκή συνέλευση με τη συμμετοχή μεταναστών και Ελλήνων και αποφασίστηκε να γίνει την Προσεχή Πέμπτη στη 1μ.μ. πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα Κουκακίου ζητώντας την άμεση απόδοση ευθυνών αλλά και εκστρατεία ενημέρωσης στη λαϊκή αγορά της περιοχής το Σάββατο 5/12 στις 11π.μ.

http://www.tvxs.gr/v27367

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου