Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΑΓΡΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


Η «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι ανεξάρτητα αν βρίσκεται επικεφαλής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Β.Μεϊμαράκης της κυβέρνησης ΝΔ, είτε ο Ευ.Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ, τα μέσα παραμένουν ίδια: λογοκρισία, εξαφάνιση της αντίθετης άποψης, εκνευρισμός και επίδειξη αδιαλλαξίας απέναντι στην κριτική συλλογικοτήτων που υπερασπίζονται τις κοινωνικές ανάγκες, μέτρα αυταρχικής καταστολής για όσους δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις.

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπάρχει συνέχεια όχι μόνο στην πολιτική που εφάρμοζε η ΝΔ και διεκπεραιώνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, αλλά και στους τρόπους άσκησης της.

Απόδειξη των απόψεων μας αποτελεί η στυγνή λογοκρισία στο άρθρο της Κυριακάτικης εφημερίδας ΠΡΙΝ που αναφέρονταν στις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στου στρατιώτες της σειράς Νοεμβρίου 2009 για να υποχρεωθούν να δεχτούν τη Μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ.

Ως όφειλε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ θα έπρεπε να συμπεριλάβει το συγκεκριμένο άρθρο στις ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ της ηλεκτρονικής σελίδας του ΓΕΣ army.gr (29-11-09).

Όμως το άρθρο του ΠΡΙΝ με τις καταγγελίες της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ απλώς κόπηκε!!!


Την ευθύνη για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά, που θίγει βάναυσα την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και την ελευθεροτυπία, βασικές αρχές του αστικού Συντάγματος μας φέρει ο υπεύθυνος Τύπου του ΓΕΣ, Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Γρηγόρης Γρηγοριάδης, που κινήθηκε με την πλήρη κάλυψη της ηγεσίας του Επιτελείου.

Τι έχει άραγε να μας απαντήσει ο γνωστός συνταγματολόγος Ευ.Βενιζέλος;

Σε ποιο άρθρο του Συντάγματος γίνεται λόγος για προληπτική λογοκρισία των μη αρεστών άρθρων στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;

Βεβαίως, ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, θα όφειλε να ξεκαθαρίσει, με την νομική του επάρκεια και το πολιτικό του εκτόπισμα, γιατί συνεχίζει να παραβιάζει ωμά το νόμο και τις διαταγές στέλνοντας Υποχρεωτικά φαντάρους σε «ειρηνευτικές αποστολές» εκτός ελληνικής επικράτειας;
Περιμένουμε τις απαντήσεις του αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλου.

Εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε τα δικαιώματα των φαντάρων.

http://diktiospartakos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου