Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ


 ΠΗΓΗ: ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΜΕ «ΑΦΟΡΜΗ» ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ-ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗ ΔΑΝΕΙΩΝ
Η Ελλάδα, χώρα με 11.000.000 κατοίκους έχει το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό στρατό, στρατηγούς όσους οι ΗΠΑ και πολλαπλάσια άρματα μάχης απ΄ όλη την Ευρώπη. Το 2008, στον κάθε Έλληνα αναλογούσαν 551 ευρώ για εξοπλισμούς, καθώς οι κυβερνήσεις ουσιαστικά δαπανούν το 5,67% του ΑΕΠ για τον πόλεμο. Το 2009οι πολεμικές δαπάνες αυξάνονται: από 6,1 δις ευρώ (2008) φτάνουν τα 6,1 δις ευρώ. Το κακό είχε παραγίνει αφού η Ελλάδα, την περίοδο (2004-2008) σκαρφάλωσε στην 5η θέση παγκοσμίως στις αγορές όπλων, ενώ στον προϋπολογισμό του 2008 υπήρξε υπέρβαση των πολεμικών δαπανών κατά 800 εκ .ευρώ (44%).Η ελληνική αστική πολιτική είναι ξεκάθαρη: κατοχύρωση συμμαχιών και αναγνώριση ρόλου περιφερειακής ιμπεριαλιστικής δύναμης μέσω της συμμετοχή σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και των Αγορών όπλων. Διπλωματία των Εξοπλισμών για να στηρίζονται από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι διεκδικήσεις της (Στήριξη Σαρκοζί για Μακεδονία), ενώ η αναζήτηση δανείων προβάλλεται ως αιτία για την ελληνική ενίσχυση της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας, των Αμερικανικών πολυεθνικών και των Ελλήνων εμπόρων και βιομηχάνων του ολέθρου. Ήδη δύο ελληνικές φρεγάτες περιπολούν στη Σομαλία, άλλα πολεμικά πλοία βρίσκονται σε Μεσόγειο, Ινδικό ωκεανό, Λίβανο, στρατιωτικές δυνάμεις εμπλέκονται στην Αφρική-Βαλκάνια-Καύκασο, ενώ στο Αφγανιστάν το εκστρατευτικό σώμα διπλασιάζεται.


Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ: Αστοί Πολιτικοί, Μιλιταριστές, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια περιγράφουν από τις εφημερίδες και τα δελτία προπαγάνδας τα αστικά σχέδια: οι εργαζόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν την κρίση αλλά όχι οι τράπεζες που πήραν 25 δις ευρώ, όχι όσοι κέρδισαν από την Ολυμπιάδα, όχι το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ των Σκανδάλων (Χρηματιστήριο-Βατοπέδι κλπ), όχι όσοι πήραν τις πολεμικές προμήθειες των 56 δις ευρώ. Μας μιλούν για την Κατοχή του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, των Γερμανών αλλά όχι για την Κατοχή των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ-Ε.Ε που μας εκμεταλλεύονταν και θέλουν να μας εκμεταλλεύονται πλέον με εργασιακές σχέσεις Κίνας! Αυτοί που καταργούν τις κοινωνικές κατακτήσεις είναι οι Τρομοκράτες, αυτοί είναι οι Ασύμμετρες Απειλές του κόσμου της εργασίας και όχι οι μετανάστες όπως μας παραμυθιάζουν. Αυτοί προβάλλουν τους «εθνικούς κινδύνους» (δηλαδή τον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό) απαιτώντας την κοινωνική γαλήνη και υποταγή των εργαζομένων. Και αν δεν πειστούμε και υποκύψουμε στέλνουν ΜΑΤ-ΕΚΑΜ-Δ-Εισαγγελείς-σκυλιά στις διαδηλώσεις, παρακολουθούν τα πάντα, καταγράφουν τα πάντα, σπέρνουν φόβο για να κρύψουν το φόβο τους για τις επερχόμενες κοινωνικές εκρήξεις. Οι ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ όμως δεν έγιναν Ιστορία, Απειλούν να Γράψουν Ιστορία…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ: Οι τελευταίες τεράστιες αγορές μέσων καταστολής, για την ενίσχυση της αστυνομίας και των στρατού, εξάλλου, γίνονται από τους βασικούς προμηθευτές των Ενόπλων Δυνάμεων. «Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των εξοπλισμών»: Θωμάς Λιακουνάκος (εταιρείες ΑΧΟΝ, ΣΟΝΑΚ), Ντένης Πλέσσας (LOCKHEED MARTIN), Χριστιανός Χατζημηνάς (EPICOS, THEON), Σωκράτης Κόκκαλης (INTRACOM DEFENCE), Αλέξανδρος Τσάτσος-Σταύρος Κομνόπουλος (KESTREL), Γιώργος Πατεράκης (HYSSEN, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ), Ανρί Λε Ρουα(Πύραυλοι MICA, EXOCET, SCALP). X.Xούμπαλης (DASSAULT), Γιώργος Σκαρλάτος (EADS), Λουκάς Μπαρτζώκας (ROSONORODOEXPORT, κρατική ρωσική εταιρεία) Κ.Δαφέρμος (SCORPION), Πάνος Γερμανός, Ευάγγελος Μυτιληναίος (ΜΕΤΚΑ, ΕΛΒΟ 43%), Β.Λόης - Θ.Ασημακόιπουλος (ATOMON - THEMA), Δ.Μανωλόπουλος
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ-ΦΟΡΟΙ-ΛΙΤΟΤΗΤΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ: Τα επιδόματα κόβονται, μας ενημερώνουν ότι θα δουλεύουμε μέχρι τα 67 για μια σύνταξη πείνας, απαγορεύουν τις προσλήψεις εκτός των αστυνομικών και Μισθοφόρων, βάζουν νέους φόρους, παγώνουν για πάντα τους μισθούς και μιλούν για κατάργηση 13ου-14ου μισθού. «Περαιτέρω κόψιμο 10% των αποδοχών στον δημόσιο τομέα, καθιέρωση συντελεστή ΦΠΑ 21% και συντελεστή πολυτελείας 30%, καθώς και αύξηση ΕΦΚ σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα περιλαμβάνει το δεύτερο πακέτο συμπληρωματικών μέτρων, που απεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-Ε.Ε.=ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΞΙΑΣ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ: Γαλλικές φρεγάτες αξίας 3 δις ευρώ, 60 EUROFIGHTER αξίας 5 δις ευρώ, ρωσικά τεθωρακισμένα 1,5 δις ευρώ, 15 ελικόπτερα έρευνας διάσωσης, μεταφορικά αεροπλάνα ΝΗ-90 κλπ, κλπ…Οι αποστολές εκτός συνόρων σε 15 χώρες κοστίζουν 500 ευρώ το χρόνο και υπάρχει δέσμευση αύξησης τους σε Κόσσοβο και Αφγανιστάν.
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

http://diktiospartakos.blogspot.com/2010/03/blog-post_3630.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου