Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

H ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…

Η Σιχασιά που αισθάνεται κανείς βλέποντας τους καλοταϊσμένους πολεμοκάπηλους των ΟΥΚ να φωνάζουν τα αποκρουστικά τους συνθήματα δεν περιγράφεται.
«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Οι εθνικιστικές, ρατσιστικές κραυγές προέρχονταν από τα στόματα όχι των ανεγκέφαλων της Χρυσής Αυγής, υπανθρώπων που ευθύνονται για δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αγωνιστών του κινήματος, αλλά από στρατιωτικούς.
Η χθεσινή εμετική παρουσία Στρατιωτικών Δυνάμεων, που σε μια εθνική επέτειο φωνάζουν στο κέντρο της Αθήνας «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς», δεν προκαλεί μόνο στενοχώρια για την κατάντια των στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά κυρίως ανησυχία.
Οι Ειδικές Δυνάμεις αποτελούσαν πάντα χώρους όπου στεγάζονταν φασιστικοί πυρήνες. Όμως τα τελευταία χρόνια, ο ελληνικός στρατός και το σύνολο του κρατικού μηχανισμού έχει βάλει κάτω απ΄ τις φτερούγες του ακραία στοιχεία, αφήνοντας τα να δρουν ασύδοτα.
Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δήλωνε στους αστυνομικούς «εσείς είστε το κράτος», φτάσαμε στην οργανωτική ένταξη των φασιστικών δυνάμεων στις επιχειρήσεις καταστολής του κινήματος επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με αποκορύφωμα αυτής της δράσης την καταστολή της εξέγερσης του 2008.

Από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Β.Μεϊμαράκη που ενσωμάτωσε τις Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, που φώναζαν τα ίδια συνθήματα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη το 2008, φτάσαμε στην νυν κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπου ο σημερινός υπουργός Ευ.Βενιζέλος συνεχίζει την πολιτική της ΝΔ, εντάσσοντας τα φασισταριά των Λεσχών Εφέδρων στους μηχανισμούς Πολιτικής Προστασίας και τον νυν Δήμαρχο Αθήνας Ν.Κακλαμάνη που τους παραχωρεί κτίριο για να στεγάσουν τις αντικοινωνικές και επικίνδυνες δραστηριότητες τους.
Και όμως, τα φιλοπόλεμο και αποκρουστικό ξεσάλωμα των φασιστικών δυνάμεων, που γίνεται με την πλήρη κάλυψη του κράτους, είναι αφενός συνέπεια της πολιτικής συνοδοιπορίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, αλλά και της πριμοδότησης της ακροδεξιάς ιδεολογίας από τα ΜΜΕ, με συστηματική κατήχηση στις αρχές του «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια», το μίσος στον μετανάστη, αλλά και εναντίον του απεργού που δεν σκύβει το κεφάλι, δεν υποτάσσεται στις «εθνικές μας ανάγκες» και συνεχίζει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του. Τέτοια δείγματα γραφής ήταν οι επιθέσεις στα Χανιά και στους Αμπελόκηπους, αλλά και τόσες άλλες. Η ίδια μαύρη κλωστή δένει τα ΜΑΤ-Ομάδες Δέλτα-Ομάδες Αγανακτισμένων Ελληναράδων Κατοίκων που επιτίθενται δολοφονικά εναντίον διαδηλωτών και μεταναστών, με τη FRONTEX που δολοφονεί πρόσφυγες στο Αιγαίο, διαφυλάττοντας την Ευρώπη Φρούριο. Οι επιχειρήσεις σκούπα του Χρυσοχοϊδη, που για μια ακόμη φορά, ο συφερτός της καταστολής και της ακροδεξιάς θα δώσουν βροντερό παρόν, στοχοποιεί μετανάστες, κοινωνικά ευάλωτους, εστίες αντίστασης και κοινωνικούς αγώνες.
Αφετέρου, είναι συνέπεια της επίσημης ελληνικής και ευρωπαϊκής πολιτικής που στο όνομα της Ασφάλειας του αστικού καθεστώτος εξουσίας από τον εσωτερικό εχθρό=εργαζόμενο λαό, χαρακτηρίζει ως Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κάθε μαχητική διεκδίκηση, κάθε κοινωνικό κίνημα που δείχνει αποφασισμένο να αμφισβητήσει και να ανατρέψει την κυρίαρχη αντεργατική και αυταρχική πολιτική και προετοιμάζεται να το συντρίψει εξαπολύοντας εναντίον του το σύνολο των κατασταλτικών μηχανισμών, το Στρατό, τις φασιστικές ομάδες, έχοντας αν χρειαστεί και την συνδρομή του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και των αντίστοιχων κατασταλτικών μηχανισμών των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών.
Ταυτόχρονα, τα μέλη των φασιστικών ομάδων, με τη γνωστή διαύγεια πνεύματος, αναμασούν πρώτα την προπαγάνδα των εσωτερικών εχθρών της Ελλάδας, προβάλλουν με το γνωστό άναρθρο τρόπο με τον οποίο έχουν μάθει να επικοινωνούν τα εθνικιστικά και ρατσιστικά στερεότυπα, όπου υπεύθυνος για την ανεργία είναι ο ξένος και όχι η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που απολύει, επιβάλλει φόρους, λιτότητα, εργασιακές σχέσεις made in China.
Είναι ενδεικτικό ότι τους αισχρούς καταδρομείς, που εκτός των άλλων βαραίνουν καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από τη ναυτική βάση της Σούδας για συμμετοχή τους σε δολοφονίες «Αραπάδων στη Σομαλία», όπως καυχιούνται, επευφημούσε ένας ρασοφόρος, που ως άλλος Άνθιμος, συνδύαζε την αγωνία του για το μέλλον της εκκλησιαστικής περιουσίας, με το άγχος του για το Αιγαίο.
Εμείς καλούμε τον Υπουργός Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΓΕΘΑ να πάρουν άμεσα μέτρα. Να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπεύθυνους αξιωματικούς για τη διεξαγωγή της παρέλασης και το διοικητή των ΟΥΚ.
Εξάλλου, πέρα από την σαφή παραβίαση του Συντάγματος με τα φιλοπόλεμα συνθήματα, την ακραία προσβολή όλων των γειτονικών λαών, πολλοί από αυτούς μένουν, εργάζονται στη χώρα μας και υπήρξαν μάρτυρες των χθεσινών επικίνδυνων συνθημάτων που ήρθαν με ακραίο τρόπο να διατρανώσουν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «Ισχυρής Ελλάδας» που θεωρεί τα Βαλκάνια «Ζωτικό Χώρο», υπήρξε σαφή παραβίαση των διαταγών που απαγορεύουν την χρήση τέτοιου είδους συνθημάτων. Πολύ περισσότερο, που τα σχετικά βίντεο δείχνουν την συνεργασία των καταδρομέων που παρανόμησαν και πρόσβαλαν όλους μας, με πολίτες που τους καθοδηγούσαν. Βεβαίως, αν οι άνδρες αυτοί με πολιτικά είναι στρατιωτικοί, πρέπει να ελεγχθούν υπηρεσιακά.
Πρέπει τώρα το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να απαιτήσει όχι μόνο την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, αλλά και την Ανατροπή της Αντιδραστικής συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-ΜΜΕ και τη βάρβαρη πολιτική τους.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

http://diktiospartakos.blogspot.com/2010/03/h.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου