Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ


Βάλαμε σε εφαρμογή αποφασιστικό σχέδιο για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του πολίτη. Είναι απόφασή μας να μπει τέλος σε μια σειρά θλιβερά φαινόμενα:
Δεν θα γίνονται ανεκτές καταλήψεις, βανδαλισμοί, καταστροφές σε Σχολεία και Πανεπιστήμια.
Δεν μπορεί να λειτουργεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο σαν ασυλία στο έγκλημα και την καταστροφική μανία των λίγων.

Δεν μπορούν μερικές δεκάδες διαμαρτυρόμενοι…
- να κλείνουν δρόμους,
- να παραλύουν την οικονομική ζωή και
- να ταλαιπωρούν εκατομμύρια άλλους.

Εγκληματικές δραστηριότητες, οποιασδήποτε μορφής, θα αντιμετωπίζονται αμείλικτα. Δεν πρόκειται να υπάρχει καμία ανοχή στο έγκλημα. Καμία ανοχή στην εξτρεμιστική δράση.
Καμία ανοχή στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ασφάλειας του πολίτη. Όποιοι κι αν είναι, δεν πρόκειται να διαφύγουν. Θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν. Το κουβάρι της αποκάλυψής τους άρχισε, ήδη, να ξετυλίγεται.
Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα μεταναστών: Η Ελλάδα σέβεται τους μετανάστες, που εργάζονται νόμιμα στη Χώρα μας και επιδιώκει την κοινωνική τους ενσωμάτωση. Δεν ανέχεται, όμως, εστίες παρανομίας. Δεν ανέχεται τους σύγχρονους, αδίσταχτους δουλέμπορους. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες.

Κωστας Καραμανλης,
2-10-2009


http://prezatv.blogspot.com/2009/10/blog-post_74.html



Όσο τα «θετικά» οράματα ενσωμάτωσης της νεολαίας και των εργαζομένων τείνουν να εκλείψουν, τόσο το αστικό μπλοκ εξουσίας θα αναβαθμίζει το χαρτί της αδιαλλαξίας και της καταστολής.Eνδυναμώνεται η κατασταλτική θωράκιση του κράτους και περιστέλλονται ατομικά και συλλογικά δικαιώματα. Οι κυβερνώντες, ανεξαρτήτως της μπλε ή πράσινης απόχρωσης, μοιάζουν να συναγωνίζονται στην προώθηση αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων.Απέναντι σε αυτά εμείς επιλέγουμε το δρόμο του συλλογικού αγώνα για τα δικαιώματα και της ελευθερίες της εποχής μας, για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο

1)ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ. ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ.

2)ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΌΜΟΙ-ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩN.

3)ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΩΞΕΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

4)ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ – ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

5)ΠΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου