Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ!!


Το πρωινο της 2 Οκτωβριου ανεβηκε ανυπογραφο κειμενο στο blog της νΚΑ Πατρας το οποιο προωθουσε λογικες συνειδητης αποχης στις επερχομενες εκλογες(θεση την οποια οχι απλως δεν υιοθετουμε αλλα στεκομαστε εντονα κριτικα απεναντι της), καθώς και περιεχομενο που εξαντλειται στην "αντισταση" και την "αμυνα" απεναντι στην ολοκληρωτικη επιθεση του κεφαλαιου σε καθε εκμεταλλευόμενο και αγωνιζομενο κομματι της εργασιας και της νεολαιας "τσουβαλιάζοντας" ετσι το συνολο της αριστερας σε κομματικες πρακτικες.

Η πραξη αυτη ειναι μια καθαρα πολιτικα προβοκατορικη επιθεση απεναντι στη νΚΑ και συνολικα στο ρευμα της κομμουνιστικης επαναθεμελιωσης καθως και σε ολα αυτα που πρεσβευει και παλευει καθημερινα μεσα στην ιδια την ταξικη παλη. Εχει ως στοχο την στρεβλωση των πολιτικων μας αντιληψεων και την δημιουργια ψευδων εντυπωσεων σχετικα με τις θεσεις μας,τη πρακτικη μας δραση και τη στρατηγικη μας.

Εμεις, ως νεολαια Κομμουνιστικη Απελευθερωση οριοθετουμαστε ξεκαθαρα απεναντι σε λογικες και πρακτικες οπως αυτες που προβαλλονται στο κειμενο. Γιατι για εμας απαντηση στην ολοκληρωτικη αυτη επιθεση ειναι το μαζικο κινημα, απο τα κατω και απο τα αριστερα που βασιζεται στις αποφασεις και στην παραγωγη πολιτικης αντιληψης μεσω αμεσοδημοκρατικων διαδικασιων, απο τον ιδιο τον κοσμο του αγωνα για τον εαυτο του με κριτηριο τις αναγκες και τα δικαιωματα του.

Εμεις θα συνεχισουμε την λειτουργια και την αναρτηση ειδησεων και πολιτικου σχολιασμου στο blog μας σαν μεσο προωθησης της πολιτικης μας αντιληψης.Τετοιες κινησεις δεν θα μενουν ποτε αναπαντητες ...


νεολαια Κομμουνιστικη Απελευθερωση
οργανωσεις Πατρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου