Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΛΔΥΚ


ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΛΔΥΚ

Μια πραγματική μάχη διεξάγεται το τελευταίο δεκαήμερο στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. Τα κλιμάκια από το ΓΕΣ, οι διοικητές των μονάδων και οι αξιωματικοί πραγματικά έχουν πέσει πάνων στους φαντάρους για να τους αναγκάσουν να δεχτούν Μετάθεση στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΕΛΔΥΚ.

Το τι προφασίζονται δεν λέγεται. Σύμφωνα με καταγγελίες από φαντάρους που υπηρετούν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ναυπλίου-Σπάρτης-Μεσολογγίου-Θήβας-Ιωαννίνων κλπ, αυτά που έχουν ειπωθεί είναι κωμικοτραγικά και ανήκουστα.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: απαραίτητος όρος για να πραγματοποιηθεί η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι η σύμφωνη γνώμη του φαντάρου μιας και πρόκειται για Μετάθεση εκτός συνόρων. Επιπλέον υπάρχουν οι εξής όροι:


  • Ο φαντάρος να είναι μέχρι 25 ετών.
  • Να μην κατάγεται από την παραμεθόριο (νησιά-Έβρος)
  • Να μην είναι παιδί χωρισμένων γονιών.
  • Η σωματική του ικανότητα να μην είναι Ι4.

Τι λένε όμως τα «υπεύθυνα» χείλη των διοικητών και των αξιωματικών;


Επειδή στέλνουν παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας (πάνω από 25 ετών) και φαντάρους χαρακτηρισμένους ως Ι4, καλύπτουν την παρανομία τους λέγοντας ότι ο σχετικός νόμος άλλαξε!!!

Τους καλούμε να βγουν τώρα και να δημοσιεύσουν στην ηλεκτρονική σελίδα του ΓΕΣ army.gr τον σχετικό καινούργιο νόμο.


Δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοιος νόμος και απλώς λένε ΨΕΜΑΤΑ.

Οι φαντάροι αρνούνται λέγοντας ότι ορκίστηκαν να υπηρετούν το Σύνταγμα και την Άμυνα της χώρας. Αρνούνται λοιπόν να βγουν εκτός ελληνικής επικράτειας.

Εδώ η φαντασία των αξιωματικών δίνει ρέστα.


Προσέξτε την αμορφωσιά και ανειλικρίνεια που διέπει τους Έλληνες αξιωματικούς.


Αλλού λένε στους φαντάρους ότι «η Κύπρος είναι ελληνικό έδαφος και ότι η Κύπρος περιλαμβάνεται στην ελληνική επικράτεια».


Αλλού ότι «στην Κύπρο υπάρχει ελληνικό στρατόπεδο», άρα η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ γίνεται σε ελληνικό έδαφος. Προφανώς έχουν μπερδέψει οι αξιωματικοί το τι προβλέπεται στο Πολεμικό Ναυτικό. Αφετέρου και στο Αφγανιστάν-Κόσσοβο υπάρχει ελληνικό στρατόπεδο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η μετάθεση εκεί δεν είναι μετάθεση εκτός ελληνικών συνόρων.


Τέλος, επειδή οι φαντάροι δηλώνουν άρνηση αποδοχής της μετακίνησης τους στην ΕΛΔΥΚ, τους λένε το γνωστό ψέμα «η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι καταρχήν εθελοντική, αλλά αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενός αριθμός θα πάτε υποχρεωτικά».


Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ψέμα. Κανείς και για κανένα λόγο δεν μπορεί να υποχρεώσει τους φαντάρους να πάνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.


Εμείς απαιτούμε από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ και το ΓΕΣ να δημοσιεύσει τώρα την σχετική διαταγή, το σχετικό προεδρικό διάταγμα και το σχετικό νόμο που περιγράφει τα όσα αναληθή ισχυρίζονται.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ.

Πραγματικά για μια ακόμη φορά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ αντιμετωπίζει τους φαντάρους και τους γονείς τους λες και είναι βλάκες. Λες και δεν είναι μορφωμένοι άνθρωποι, ισχυρές προσωπικότητες που ξέρουν και υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους. Η 5χρονη διακυβέρνηση ΝΔ αντέγραψε-συνέχισε με τον πιο άθλιο τρόπο τις μεθόδους και την πολιτική ΠΑΣΟΚ.

Λένε συστηματικά ψέματα.


Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά το Β.Μεϊμαράκη και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Φραγκίσκο Φράγκου. Λένε συστηματικά ψέματα και παραπλανούν την ίδια στιγμή που βολεύουν με κάθε τρόπο τα γαλάζια βύσματα.


Οι επιλογές τους είναι ταξικές, ρουσφετολογικές και επικίνδυνες. Επειδή ξέρουν ότι το πολεμικό θερμόμετρο στην Κύπρο είναι πιθανόν να ανέβει το επόμενο διάστημα, κρύβουν τα γαλάζια παιδιά στο ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ και στο Πολεμικό Ναυτικό-Πολεμική Αεροπορία, στέλνοντας ως αναλώσιμους στο στόμα του λύκου τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην Κύπρο.

Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Τόσο οι φαντάροι, όσο οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους είναι ενήμεροι για τα δικαιώματα του ΦΑΝΤΑΡΟΥ-ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΣΤΟΛΗ και τα υπερασπίζονται με κάθε τρόπο.

Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν στην Αναφορά.


Να απαιτήσουν να βγουν ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ στο διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης που υπηρετούν. Να υπερασπίσουν την Άρνηση τους να πάνε στην ΕΛΔΥΚ και να ζητήσουν από τους διοικητές να τους δείξουν τις διαταγές και νόμους που λένε ότι πρέπει να πάνε υποχρεωτικά στην Κύπρο.


Επίσης, ακόμη και να έχουν πάρει φύλο πορείας για την Αυλώνα, κέντρο συγκέντρωσης όσων θα σταλούν στην ΕΛΔΥΚ και όχι κέντρο επιπλέον εκπαίδευσης, να βγουν παραπονούμενοι στο διοικητή της Αυλώνας, απαιτώντας να γραφτεί ότι αιτούνται ακρόασης από κάθε ανώτερο κλιμάκιο, ακόμη και από το ΓΕΣ.

Καλούμε τους γονείς να απευθυνθούν στους διοικητές των μονάδων και να απαιτήσουν από αυτούς να σταματήσουν να παραβιάζουν τους νόμους και να σταματήσουν να παίζουν με τα παιδιά τους.

Και επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ΚΑΛΟΥΜΕ τους φαντάρους, το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον να απευθύνουν με κάθε τρόπο μήνυμα οργής και αγανάκτησης στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία.

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

Καλούμε άμεσα την οικογένεια κάθε φαντάρου που απειλείται να σταλεί υποχρεωτικά και παρά τη θέληση του και το νόμο στην ΕΛΔΥΚ να απευθυνθούν άμεσα προς τους ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ-ΚΩΣΤΑ ΤΑΣΟΥΛΑ και να τους προειδοποιήσουν ότι αν συνεχίσουν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη των παιδιών τους θα έχουν έναν επιπλέον λόγο για να ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου