Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΕΛΔΥΚ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΣΤΗN ΚΥΠΡΟ;

Η ΕΛΔΥΚ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΣΤΗN ΚΥΠΡΟ;

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουν οι νεοσύλλεκτοι της Σειράς Αυγούστου 2009 τα κλιμάκια του ΓΕΣ που θα εκδράμουν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων αναζητώντας τα νέα υποψήφια θύματα της ΕΛΔΥΚ. Βεβαίως, οι φαντάροι είναι ενημερωμένοι από τις συνεχείς μας ανακοινώσεις για το τι ακριβώς προβλέπεται, ποιες είναι οι μεθοδεύσεις του ΓΕΣ και των διοικητών, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να υπερασπίσουν τα δικαιώματα τους και την Άρνηση αποδοχής της Μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ.

Από την άλλη μεριά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ένταση στο Αιγαίο και κυρίως εκτός ελληνικής επικράτειας και πιο συγκεκριμένα στην Κύπρο, με επίδικο την εκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στα κυπριακά χωρικά ύδατα και τις αδιέξοδες συνομιλίες για το Κυπριακό, δημιουργούν έντονη ανησυχία.

Οι Έλληνες φαντάροι που υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία, ορκίστηκαν να προστατεύουν το Σύνταγμα και την Άμυνα της χώρας και όχι να γίνουν οι Αναλώσιμοι του Ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και προστάτες των τυχοδιωκτισμών του κυπριακού κεφαλαίου. Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς ότι ποτέ κανένας ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ, μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και άνθρωπος του θεάματος δεν μετατέθηκε στην Κύπρο. Τα παπαγαλάκια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οι εγκάθετοι της κυβέρνησης μπορεί να προπαγανδίζουν τη θητεία στην Κύπρο, αλλά μέσω της βιομηχανίας Μεταθέσεων-Μετατάξεων-Ευνοϊκών Μεταθέσεων που λειτουργεί στο Πεντάγωνο για λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας Β.Μεϊμαράκη εξασφαλίζουν στα γαλάζια βύσματα τα «ειρηνικά νερά» του Πολεμικού Ναυτικού και τα «χαρακώματα» του Παπάγου…

Όμως, οργή προκαλεί στους φαντάρους η εμπλοκή τους σε επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια και η εν δυνάμει θυσία τους για την υπεράσπιση τεράστιων οικονομικών συμφερόντων.

Εμείς το λέμε ξεκάθαρα: οι Έλληνες και Τούρκοι φαντάροι
δεν έχουν κανένα λόγο να υπηρετούν στην Κύπρο.

Οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Τουρκία επικαλούνται τις συμφωνίες 1959-1960, που προέβλεπαν Καθεστώς Εγγυήσεων από Ελλάδα-Τουρκία-Βρετανία, κατοχυρώνοντας την παρουσία ξένων δυνάμεων στην Κυπριακή Δημοκρατία: ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ-Βρετανικές Βάσεις. Οι ίδιοι όμως τις ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ.

Η ιστορία έδειξε ότι τα ξένα στρατεύματα ασκούσαν ρόλο επικυριαρχίας και επιτέθηκαν στην Κυπριακή Δημοκρατία παραβιάζοντας τις Συμφωνίες.

Για πιο καθεστώς Εγγυήσεων μπορεί να μιλά το ελληνικό κράτος που προχώρησε στο Πραξικόπημα του 1974 και ο τουρκικός στρατός που εισέβαλε βάρβαρα τον Ιούλιο-Αύγουστο επίσης του 1974.

Ποιες εγγυήσεις προσφέρουν τα βρετανικά στρατεύματα που αδιαφόρησαν το 1974 και συστηματικά χρησιμοποιούν τις βάσεις ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων Βρετανίας-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Όλοι αυτοί έπεσαν σαν κοράκια πάνω στον Κυπριακό λαό. Τον δίχασαν, τον μάτωσαν, τον σκλάβωσαν. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τους Αγνοούμενους αποδεικνύουν ότι ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ-τουρκικός στρατός εισβολής και τα ακροδεξιά καθάρματα των Τ/Κ και της ΕΟΚΑ Β’ σκοπό είχαν την εξουσία, τη διχοτόμηση, την εθνική εκκαθάριση και βαρύνονται με φρικτά εγκλήματα πολέμου.

Τι δουλειά έχουν οι Έλληνες φαντάροι με όλα αυτά; Καμιά.

Οι μόνοι που βυσματώνονται να μετατεθούν στην Κύπρο είναι οι αξιωματικοί, όχι γιατί είναι «μεγάλοι πατριώτες» αλλά για τα προνόμια που απολαμβάνουν.

Ποιο είναι όμως το κράτος που Προστατεύει η ΕΛΔΥΚ;

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η σύγχρονη Κυπριακή Δημοκρατία είναι βουτηγμένη στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έχει μετατραπεί σε τραπεζίτη και ξενοδόχο της ΜΑΦΙΑΣ, ιδιαίτερα της Ρωσικής. Οι Έλληνες εφοπλιστές χρησιμοποιούν την σημαία ευκαιρίας της για να κερδίζουν περισσότερα, ενώ οι off-shore εταιρείες είναι δεκάδες χιλιάδες. Σε όλα τα σκάνδαλα που ταλάνισαν την Ελλάδα, με εμπλεκόμενους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που χρηματίστηκαν και έφτιαξαν περιουσίες όπως το ΒΑΤΟΠΕΔΙ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ-SIEMENS κλπ, οι τράπεζες και οι off shore της Κύπρου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Αποκαλυπτικές της χυδαιότητας που διέπει τις αστικές τάξεις των Τ/Κ-Ε/Κ και της Ελλάδας-Τουρκίας είναι οι πληροφορίες για τα μέτρα που λαμβάνονται στο σύνολο της Κύπρου σχετικά με τους «λαθρομετανάστες». Παράλληλα, η φτωχολογιά από τα βάθη της Ανατολίας μεταφέρεται στην «ΤΔΒΚ» ως έποικοι προκειμένου ο τουρκικός στρατός κατοχής να καθυποτάξει τους Τουρκοκυπρίους «που ήρθε να Απελευθερώσει» και να αλλάξει την σύνθεση του πληθυσμού, υπέρ της τουρκικής εθνοτικά κοινότητας, στο σύνολο της Κύπρου.

Η απάντηση της αριστερής κυβέρνησης ΑΚΕΛ με την συμφωνία του συνόλου των ελληνοκυπριακών κομμάτων, είναι το κάλεσμα στους Ρώσους μαφιόζους με μπροστάρη τον πρόεδρο Χριστόφια. Σύμφωνα με το άρθρο του Ν.Χασαπόπουλου στο ΒΗΜΑ (23/8/2009) «η κυπριακή κυβέρνηση έκανε το τελευταίο διάστημα ότι μπορούσε για να προσελκύσει ρώσους μεγιστάνες. Είχε φθάσει στο σημείο μάλιστα να τους χορηγεί και την κυπριακή υπηκοότητα (που είναι υπηκοότητα χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης), με την προϋπόθεση να επενδύσουν στην Κύπρο ή να καταθέσουν τα δολάρια τους σε κυπριακές τράπεζες».

Δηλαδή την ίδια στιγμή που το σύνολο των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων πνίγει στα νερά του Αιγαίου και της Μεσογείου τους δυστυχισμένους μετανάστες από πάμφτωχες και εμπόλεμες χώρες, η κυβέρνηση της Κύπρου προσφέρει την υπηκοότητα χώρα μέλους της Ε.Ε. σε Ρώσους Μαφιόζους!!!

Τι να πρωτοθαυμάσεις: την «Ευρώπη της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας» ή την Κύπρο «που δε θέλει να γίνει χώρα υποδοχής προσφύγων, αλλά παρακαλά για να μετατραπεί σε ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΑΦΙΟΖΩΝ;

Κα ι όλους αυτούς να τους φυλάνε οι φαντάροι της ΕΛΔΥΚ!!!

ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

Καλούμε τους φαντάρους να υπερασπιστούν
το Δικαίωμα Άρνησης της Μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 http://diktiospartakos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου