Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Τα δεκανίκια του συστήματος σε παραλήρημα...

«Ακραία και εκφυλιστικά για τη Δημοκρατία»», χαρακτήρισε τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία Γρηγορόπουλου τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Γ. Καρατζαφέρης κατά την επίσκεψη του στη ΓΑΔΑ.


«Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν αγαπά μόνο την Αστυνομία αλλά και την τιμά. Και νομίζω ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. είναι μια απαξία και ένας ευτελισμός τον οποίο κάποιοι καλλιέργησαν τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω όλοι εμείς και ιδιαιτέρως εσείς, οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι, δεν θα επιτρέψετε με τη σωστή μέριμνα να επαναληφθούν τα ακραία και εκφυλιστικά για την Δημοκρατία φαινόμενα του Δεκεμβρίου που πέρασε. Πρέπει να προφυλάξουμε την κοινωνική ειρήνη, την ηρεμία, την περιουσία, αλλά και την ζωή των πολιτών. Η Αστυνομία έχει την κατάλληλη στελέχωση, έχει περισσότερους άντρες και γυναίκες από κάθε άλλη χώρα με αυτό τον πληθυσμό, και αυτό το λέω μετά από έρευνα και ερώτηση που έγινε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Αυτό που λείπει είναι να αφήσουμε ήσυχη την Αστυνομία να κατευθύνει τα του οίκου της. Οι έξωθεν παρεμβάσεις έχω την αίσθηση ότι δημιουργούν μία αναστάτωση. Εμείς ως κόμμα είμαστε στο πλευρό της Αστυνομίας. Πιστεύουμε αν η Αστυνομία είναι καλά, είναι καλά και η κοινωνία. Στηρίζουμε το έργο σας και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε εντός και εκτός κοινοβουλίου, και αυτός είναι και ο λόγος της επισκέψεως μας με τα στελέχη τα οποία ανήκουν στην Περιφέρεια αυτή. Στο δε πρόσωπο σας νομίζω η Αστυνομία έχει βρει έναν άξιο πρωτεργάτη για υλοποίηση των προγραμμάτων που χρειάζεται η Αστυνομία αλλά και η κοινωνία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κατά τη συνάντηση του με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής.

Εξερχόμενος του Αστυνομικού Μεγάρου, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Η Αστυνομία πρέπει να προστατευθεί. Τον τελευταίο καιρό η Αστυνομία έτυχε διαφόρων βολών και διαβολών. Αυτή η απαξίωση και ο ευτελισμός λειτουργεί αρνητικά στο έργο το οποίο καλείται να επιτελεί καθημερινώς η Αστυνομία. Στηρίζουμε την Ελληνική Αστυνομία. Πιστεύουμε ότι είναι ο κυρίαρχος πυλώνας για κοινωνική ειρήνη. Γερή Αστυνομία σημαίνει περισσότερη ασφάλεια για τον πολίτη».

Πηγή: http://www.tvxs.gr/v20967

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου